macaroane gratinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macaroane
  • margarina
  • oua
  • cascaval
  • pesmet
  • sos alb
  • sare

Mod de preparare

Sosul alb se amesteca cu ouale , macaroanele si cascavalul ras. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet; deasupra se presara 100 g de cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare cca 10 min. Dupa gratinare se portioneaza dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise