Macrou cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 kg de peşte
  • ceapă(am pus eşalote)
  • usturoi
  • roşii/pastă de roşii/Picarela
  • măsline verzi
  • ulei
  • lămâie
  • puţin vin

Mod de preparare

Peştele îl tai, îl cureţi etc.

Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul îl cureţi. Un pont: moaie-l în apă călduţă şi se curăţă rapid.

Acum, eu am pus în tava cu puţin ulei ciupercile, ceapa şi usturoiul. Ele lasă apă şi te mai uiţi la ele să nu se ardă. Când îţî convine cât sunt de moi, faci loc peştelui în tavă, pui un strop de vin şi măslinele feliuţe şi mai dai la cuptor. Întorci peştele care se face în vreo 8 minute şi adaugi sosul de roşii peste peşte.

Cu o mămaliguţă sau cu ce te mai taie capul, dar neapărat cu o lămâie alături, e delicios.

A doua zi, rece e tot aşa de bun.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise