Madlene

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de unt la temp. camerei
  • 1 cana zahar pudra sau tos
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide sau nuci, fructe (eu am folosit afine)

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma batute cu zaharul vanilat. Apoi se adauga faina in ploaie, amestecata cu praful de copt. la sfarsit dupa ce toate ingredientele au fost omogenizate se adauga dupa preferinta stafide, nuci sau fructe. Se pot turna in forme sau intr-o formade chec tapetata. Se tin la cuptor preincalzit aprox 20min la foc mediu. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise