Madlene

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de unt la temp. camerei
  • 1 cana zahar pudra sau tos
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide sau nuci, fructe (eu am folosit afine)

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma batute cu zaharul vanilat. Apoi se adauga faina in ploaie, amestecata cu praful de copt. la sfarsit dupa ce toate ingredientele au fost omogenizate se adauga dupa preferinta stafide, nuci sau fructe. Se pot turna in forme sau intr-o formade chec tapetata. Se tin la cuptor preincalzit aprox 20min la foc mediu. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise