Madlene cu lamiie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g faina,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 100 g zahar,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • 80 g unt topit,

Mod de preparare

Ouale se bat cu zaharul(se foloseste mixerul), aproximativ 5 minute, pana ce amestecul de vine pufos. Se adauga faina in ploaie, untul topit si coaja rasa de la lamaie. Amestecul obtinut se da la frigider pentru 1 ora. Se adauga apoi aluatul in formele pentru briose, se dau la cuptorul incalzit in prealabil la 200°C, pentru 10-12 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise