Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 50 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 100 ml suc de clementine
  • 200 g faina
  • 5 g praf de copt

Mod de preparare

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Se adauga untul topit si sucul de clementine.

Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava.

Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma.

Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite.

Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise