Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 50 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 100 ml suc de clementine
  • 200 g faina
  • 5 g praf de copt

Mod de preparare

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Se adauga untul topit si sucul de clementine.

Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava.

Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma.

Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite.

Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise