Muffin cu branza si porumb

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/4 pahar apa
  • 4 cepe verzi taiate marunt
  • 11/2pahar faina integrala-se poate si alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de miere
  • 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat
  • 1/2 pahar de ulei cannola
  • 2 oua batute
  • 50 gr branza sarata rasa potrivit
  • 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga porumbul boabe, dupa care restul ingredientelor se amesteca bine ca compozitia sa fie omogena si se toarna in forme de muffin, care au fost unse cu putin ulei.

Se coc 20-25 de minute pana cand trec testul scobitorii.

Sunt minunate ca o completare la masa de dimineata sau ca o gustare. Se pot mentine cateva zile in frigider, dar trebuie incalzite inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise