MAIONEZA DE POST

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof mare fiert in apa cu sare (sau 1 telina mare fiarta sau 1 ceasca fasole boabe bine fiarta); 1 ceasca ulei; zeama de lamaie; 2 lingurite mustar; 2 linguri apa rece.

Mod de preparare

Cartoful se paseaza amestecandu-se cu mixerul, se adauga treptat uleiul, zeama de lamaie, mustarul si apa rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise