Malai dulce

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr branza moale de vaca sau de uns
  • 7 linguri zahar cui ii place mai putin dulce coboara 1-2 linguri
  • 4 oua mari
  • 3 iaurturi de 170 ml
  • 5 linguri de faina de porumb cernuta-eu folosesc faina -Nicoletti din italia
  • 4 linguri de faina alba
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.

Intr-un vas destul de adanc, se bat ouale cu zaharul putin, cat sa aiba o spuma usoara dupa care adaug iaurturile, branza si amestec bine, adaug esenta de vanilie si iar amestec putin.

In alt vas, amestec faina de porumb cu cea alba si praful de copt pana toata compozitia este omogena si adaug la lichide treptat pana se incorporeaza frumos, fara cocoloase.

Ung un pirex destul de mare cu putin unt sau ulei - nu trebuie mult si torn compozitia care este ca o smantana groasa in tava si o netezesc si coacem 30-40 de minute, pana iese rumenita.

Se lasa putin la racit si se serveste caldut cu smantana iaurt sau ce doriti.

Daca va ramane, se pastreaza intr-o cutie etansa cateva zile la rece. Cand doriti sa consumati, se poate putin incalzi la microunde sau la toaster - este delicioasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise