Malai dulce

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 500 ml iaurt
  • 200 gr branza de vaci
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri faina de malai
  • 2-3 linguri gris
  • 1/2 plic praf de copt
  • o vanilie
  • o cana lapte

Mod de preparare

Se amesteca ouale intregi cu zaharul apoi se pune branza de vaci, iaurtul uleiul, malaiul, grisul, vanilia si praful de copt stins. Compozitia se toarna intr-o tava mai mica (cat jumatate dintr-o tava de prajituri) sau intr-o craticioara unsa cu margarina sau unt. Se da la cuptor pana se rumeneste pe deasupra, se scoate si se toarna peste ea cana de lapte, dupa care se stinge focul si se pune din nou in cuptor 10-15 minute, pentru ca laptele sa fie absorbit de prajitura. Este foarte gustoasa sisanatoasa mai ales pentru copii. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise