Mamaliga cu branza si carnat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa
  • faina de malai
  • sare
  • carnat
  • unsoare
  • branza

Mod de preparare

Se pune apa la foc cu sare, iar cand clocoleste apa se pune faina de malai treptat si se freaca astfel incat sa iasa o mamaliguta moale.

Intr-o cratita se pune unoare de porc sau unt, se intinde mamaliga un strat, apoi un strat de branza, si tot asa pe rand pana se termina mamaliga si branza.

Deasupra se aseaza carnat de casa si se mai pune 1 lingura unsoare. Se da la cuptor 3-4 minute. Cand se serveste la masa se pune si o lingura de smantana, asta depinde de preferinte si muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise