Mamaliga cu brinza la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare lapte
  • malai
  • sare
  • 150g brinza de oi
  • 100g unt
  • 2 oua

Mod de preparare

Se prepara o mamaliguta pripita inlocuind apa cu lapte. Cind este gata, se ia de la foc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de brinza si unt, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale batute spuma si se amesteca cu lingura de lemn. Se unge o forma sau o cratita cu putin unt, se asaza jumatate din mamaliga astfel preparata, se presara cu restul de brinza si de unt taiat bucatele si se acopera cu restul de mamaliga. Se unge cu putin unt deasupra si se da la cuptor 15-20 minute

Se serveste fierbinte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise