Mamaliguta cu brinza la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ l lapte
  • 250 gr. brinza de oaie
  • 50 gr. unt
  • 400 gr. malai
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele cu sare si cind clocoteste se toarna in ploaie malaiul si se bate cu telul, pina ce malaiul se umfla si absoarbe tot laptele. Se unge cu unt o cratita, se asaza jumatate din mamaliguta. Se pune deasupra brinza rasa si se acopera cu restul de mamaliguta si unt. Se da la cuptor 15 minute. Dupa gust, se poate pune in brinza rondele de la 2-3 oua fierte tari.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise