Mamaliguta umpluta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr malai
  • 500gr carnati
  • 500gr branza
  • 2 oua

Mod de preparare


Se prepara mamliguta. Intre timp, se prajesc carnatii, se taie branza in bucatele si se bat ouale.
Dupa ce mamaliguta este gata, se baga in mijlocul ei carnatii prajiti si taiati bucatele, cu branza, apoi rasturnam intr-o tigaie si turnam ouale peste ea si o bagam la cuptor pentru aprox. 25 de minute.
Pofta buna!

 

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise