MANCARE DE CARTOFI DE POST

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 3-4 rosii
  • suc de rosii sau pasta de tomate
  • 2 buc ardei gras sau capia
  • jumatate de morcov
  • putina telina
  • marar si patrunjel verde
  • sare,piper,cimbru,busuioc,o frunza de dafin
  • Cantitatile se micsoreaza sau se maresc in functie de necesitate.

Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala ,se taie marunt sau pestisori si se inabusa in putin ulei si apa fiarta pana devine sticloasa, se adauga morcovul,telina si ardeiul taiat cubulete .Se toarna apa fierbinte si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.Cand sunt aproape fierti se adauga rosiile taiate marunt,putin suc de rosii sau pasta de tomate.Se potriveste de sare si condimente.Cand a scazut suficient si sunt fierte legumele adaugati verdeata tocata marunt si opriti focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise