Mancare de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca 1 kg ciuperci
  • 2-3 rosii
  • 100 ml ulei
  • 4 graunti de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • 3 linguri faina
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se oparesc cca 10 minute in apa cu sare, apoi se scurg si se taie potrivit, in cazul in care sunt mari sau se lasa intregi, daca sunt mici.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, apoi se adauga ciupercile, rosiile taiate cubulete (in prealabil se oparesc si se curata de pielite), sarea si piperul. Dupa 2-3 minute se pune faina, amestecata cu putina apa rece. Se pun doua cani cu apa si se mai lasa pe foc cca 20 minute.Cu cca 2 minute inainte de a opri focul, se adauga patrunjelul si usturoiul taiate marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise