MANCARE DE CIUPERCI CU OREZ BASMATI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -champignoane intregi dar micute
  • -usturoi
  • -rosii
  • -ardei rosu, ardei verde
  • -ceapa
  • -o cupa de bulion proaspat
  • -frunze de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Am tocat ceapa, usutoiul, ardeiul si le-am pus la foc cu un pic de ulei de masline. Separat am fiert orezul cu un pic de sare si piper. Am fiert si cipercile foarte putin cam 15-20 minute(fiind mici). Am adaugat la ceapa si resutl si ciupercile si bulionul si le-am lasat sa fiarba. La urma am pus patrunjelul si am luat jos de pe foc. Mancarea este sanatoasa dar va rog sa tineti cont de faptul ca nu am calit mai mult de 10 min legumele si asta am facut la foc mare amestecand mereu ca sa nu se arda sau prinda de tigaie. Se serveste bineinteles cu orezul fiert.

Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise