MANCARE DE CIUPERCI CU OREZ BASMATI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -champignoane intregi dar micute
  • -usturoi
  • -rosii
  • -ardei rosu, ardei verde
  • -ceapa
  • -o cupa de bulion proaspat
  • -frunze de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Am tocat ceapa, usutoiul, ardeiul si le-am pus la foc cu un pic de ulei de masline. Separat am fiert orezul cu un pic de sare si piper. Am fiert si cipercile foarte putin cam 15-20 minute(fiind mici). Am adaugat la ceapa si resutl si ciupercile si bulionul si le-am lasat sa fiarba. La urma am pus patrunjelul si am luat jos de pe foc. Mancarea este sanatoasa dar va rog sa tineti cont de faptul ca nu am calit mai mult de 10 min legumele si asta am facut la foc mare amestecand mereu ca sa nu se arda sau prinda de tigaie. Se serveste bineinteles cu orezul fiert.

Enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise