Mancare de fasole pastai

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1/2 kg fasole galbena pastai
  • - 2 cepe
  • - 3-4 linguri bulion
  • - 1 cana suc de rosii
  • - sare, piper
  • - 1 legatura marar
  • - usuroi (optional)

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, cand a dat intr-un clocot se adauga fasolea (spalata, curatata de codite si rupta bucatele)si se lasa sa fiarba pana este aproape gata.

Separat se prepara sosul.

Se caleste ceapa tocata marunt pana devine aurie, apoi se adauga bulionul si sucul de rosii.Se lasa un pic sa se caleasca, se adauga sarea si piperul, apoi se pune o cana din apa in care au fiert pastaile.

Cand a dat intr-un clocot se adauga pastaile si se mai lasa sa fiarba circa 15 minute.

La final se adauga mararul tocat marunt si dupa preferinte si usturoiul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise