Mancare de fasole verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 borcan de fasole verde pastai (din camare sau tocmai fierte :) )
  • - rosii cu ardei (sau bulion si o jumatate de ardei gras maruntit)
  • - 1 ceapa
  • - sare
  • - piper tocat
  • - 1 lingura faina
  • - marar

Mod de preparare

Prima data se caleste ceapa, taiata marunt, peste care se adauga 3 linguri de ardei cu rosii (sau bulion si o jumatate de ardei gras maruntit.

Se scurge apa din borcanul de fasole verde pastai, dupa care restul continutului se adauga peste ceapa calita. Acum adaugam apa pana acoperim fasolea.

Se fierbe pana apa scade si se adauga sare si piper tocat. De asemenea se mai poate adauga si delikat.

Intr-un castron se pregateste rantas dintr-o lingura de faina si jumatate de ceasca de apa si se adauga peste fasolea verde scazuta. Se mai fierbe inca 5-10 minute pentru ca rantasul sa se faca bine dupa care se serveste cu marar deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise