Mancare de legume dulce acrisoara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline
  • 200 g masline
  • 2 rosii facute suc
  • 1 praz mare
  • 1 lamaie
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura faina de soia
  • 2 linguri ulei
  • sare,patrunjel tocat

Mod de preparare

Telina si prazul se taie rondele si se calesc putin in ulei cu sare apoi se adauga apa si faina de soia si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii si maslinele.Se mai fierb putin apoi se adauga mierea si se amesteca bine.La sfarsit se pune patrunjel tocat.

Se poate servi cu orez pt.a fi mai consistenta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise