Mancare de morcovi de post

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g morcovi
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 25 g zahăr
  • 10 g sare
  • 50 g margarină

Mod de preparare

Morcovii curăţaţi si spălaţi bine, se dau pe răzătoarea mare, apoi se călesc în ulei. Zahărul se arde într-un vas şi se stinge cu o cană de apă, se adaugă peste morcovi şi se lasă la foc mic până scade bine. După ce scade bine, se sărează compoziţia, se pune într-un vas termorezistent uns cu ulei şi se mai dă la cuptor 15 minute.

Se serveşte fierbinte, garnisită cu gogoşari în suc de roşii.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise