Mancare de pere (mere/gutui)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 pere
  • - 2 linguri faina
  • - 2 linguri zahar
  • - ulei pentru prajit
  • - 1 pahar cu apa (250 ml)

Mod de preparare

Fructele se curata de coaja si de samburi si se prajesc intr-o tigaie. Cand sunt prajite (trebuie sa devina aurii), se scot si se pun un pic la scurs intr-o sita/ strecuratoare. Unde s-au prajit fructele se ard cele 2 linguri de zahar - pana se caramelizeaza, apoi se pun lingurile de faina si se stinge cu apa. Dupa ce se creeaza "sosul" se pun fructele si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise