Mancare de somon cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg de ciuperci (champignon)
  • 500 gr file somon congelat
  • 4-5 cepe mari
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • rozmarin.

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie nu foarte marunt, se decongeleaza somonul, se taie si el cubulete, se pun in tigaia sau wok-ul incins, cu ulei. Se adauga putina apa si se se calesc pana sunt aproape facute, se taie ceapa, se pune si ea in tigaie, se adauga usturoiul taiat marunt, de asemenea condimentele, dupa gust (sare, piper, boia si rozmarin). Se mai lasa 10 minute si gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise