Mancare de spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg spanac (2 tufe)
  • 2 cepe potrivite
  • 1 cutiuta mica de bulion
  • 2 polonice din apa in care l-am oparit
  • 1 lingura faina
  • delikat

Mod de preparare

Am spalat frunzulita cu frunzulita ca era plin de nisip si apoi pe rand l-am oparit in apa fiarta. A stat in apa fiarta cam 3-4 minute.L-am oparit pe rand ca a fost mult si nu aveam o oala atat de mare pentru tot. Dupa ce am terminat cu oparitul l-am lasat la scurs si apoi l-am tocat marunt.

Am curatat si tocat doua cepe potrivite.Le-am calit in putin ulei de masline si apoi am adaugat si spanacul. Peste ele am adaugat cam doua polonice de apa sa aiba si el in ce sa se fiarba. Am asezonat cu delikat si in 20 de minute a fost gata. Eu nu am mai pus si faina ca nu-mi place dar pentru cine il vrea mai legat poate sa desfaca o lingura de faina in putina apa. Nu am adaugat carne pentru ca l-am vrut ca si garnitura.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise