Mancare de urzici

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 gramajoare de urzici tinere
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mai mic
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingurita de faina
  • hrean sau usturoi
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se aleg urzicile si se spala f bine. Se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga si morcovul dat pe razatoarea mica. Se adauga urzicile crude si se adauga sare si putina apa (3-4 linguri). Dupa ce au fiert bine urzicile se adauga faina desfacuta in putina apa.

Se pune totul in blender si rezulta o compozitie cremoasa in care se poatea gauga usturoi pisat sau se rade hrean deasupra.

Atentie! urzicile nu se fierb, se calesc impreuna cu ceapa si morcovul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise