Mancare rece din curcan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pulpa si pieptul de curcan
  • 2 kg ceapa alba
  • 1/2 l ulei
  • 1 lamaie
  • 100 ml vin alb
  • sare,piper,foaie de dafin, enibahar
  • 200 g masline

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se rumeneste,adaugi vinul si maslinele si mai lasi sa scada sosul.Cand carnea este patrunsa foarte bine, asezi mancarica pe platou,ornezi cu felii de lamaie si masline. Servesti cand e racita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise