Mancarica de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete(sau conservate)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • patrunjel verde
  • 150 gr rosii decojite in sos tomat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 varf de lingurita cu marar uscat

Mod de preparare

Ciupercile le decojim de pielita apoi le spalam.

Le taiem feliute subtiri.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Morcovul il radem de coaja,apoi il taiem feliute lungi.

Rosiile le tocam cat mai mici.

Intr-o cratita punem uleiul la incins.

Puneam ceapa si morcovul si le inabusim 2 minute.

Adaugam ciupecile taiete si le lasam putin sa se inmoaie.

Adaugam circa o cana apa si condimentam cu sare si piper.

Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Le incercam si cand sunt bine patrunse ciupercile adaugam si rosiile.

Le mai lasam putin sa scada,curatam usturoiul,il pisam si il incorporam in tocanita.

La urma punem mararul si patrunjel verde,tocat marunt.

Luam cratita de pe foc,lasam putin acoperita mancarea,apoi putem servi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise