mancarica de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g linte
  • 1 bucata praz
  • 2 rosii
  • cimbru uscat
  • patrunjel proaspat
  • 50 g ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Lintea se pune cu o zi inainte la inmuiat.Intr-un ceaun se incinge uleiul,se pune prazul taiat marunt la calit.Se adauga rosiile taiate bucatele si pasta de tomate.Cand se inmoaie rosiile, se adauga lintea si se acopera cu apa.Se pune sare dupa gust si se lasa la fiert pana cand lintea este fiarta si apa a scazut.Spre final se adauga cimbru uscat si patrunjel proaspat taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise