mancarica de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g linte
  • 1 bucata praz
  • 2 rosii
  • cimbru uscat
  • patrunjel proaspat
  • 50 g ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare

Mod de preparare

Lintea se pune cu o zi inainte la inmuiat.Intr-un ceaun se incinge uleiul,se pune prazul taiat marunt la calit.Se adauga rosiile taiate bucatele si pasta de tomate.Cand se inmoaie rosiile, se adauga lintea si se acopera cu apa.Se pune sare dupa gust si se lasa la fiert pana cand lintea este fiarta si apa a scazut.Spre final se adauga cimbru uscat si patrunjel proaspat taiat marunt.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise