Mancarica de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 3-4 ardei copti
  • 3 cepe
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • 4 catei usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se spala si se curata partial de coaja, se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa 10 minute. Apoi se storc cu grija si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa taiata julien, usturoiul tocat marunt si ardeii copti feliati. Se amesteca bine si se lasa la foc mic, cu capacul pus 10-15 minute.

Se adauga rosiile taiate, dafinul, piperul si sarea. Se pune capacul si se mai lasa la foc mic 5-10 minute. Se serveste calda sau rece, cu 1-2 frunze de busuioc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise