Mancarica de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 3-4 ardei copti
  • 3 cepe
  • 1/2 cutie cu rosii in bulion
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se curata partial de coaja,se taie cuburi,se sareaza si se lasa 10 minute.;apoi se storc usor si se calesc in ulei cu ceapa taiata julien,usturoiul tocat si ardeii copti rupti fasii.Se fierbe totul 10-15 minute.

Se pun rosiile taiate,foile de dafin,piperul si sarea.Se mai lasa sa fiarba inca 5-10 minute.

Se serveste calda sau rece ,cu 1-2 frunze de busuioc proaspat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise