Mancarica la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g cartofi
  • 2 rosii mari
  • 2 morcovi
  • 200g smantana
  • 100g cascaval
  • 4 linguri ulei
  • 100ml supa de legume
  • patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Legumele se curata,se spala si se taie felii.

Intr-o forma unsa cu ulei se pun feliile de cartofi intercalate cu feliile de rosii si rondelele de morcovi.

Se stropesc legumele cu ulei,se condimenteaza cu sare si piper,se adauga supa de legume,iar deasupra se toarna smantana batuta si amestecata cu cascavalul.

Se baga la cuptor pt aprox.35-40 de minute.

Se serveste fierbinte,garnisita cu patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise