Manix sau Tavalita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • - 3 oua
  • - 7 linguri de zahar
  • - 7 linguri de ulei
  • - 7 linguri de faina
  • - 7 linguri de lapte praf
  • - praf de copt
  • Gazura:
  • - 10 linguri lapte
  • - 3 linguri cacao
  • - 1/2 pachet margarina sau unt
  • - 200 g zahar

Mod de preparare

Blatul se face din toate ingrdientele ptr blat si se coace in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Dupa racire se taie cuburi.

Se face glazura la foc mic dupa racire se dau cuburile prin glazura si apoi prin nuca sau nuca de cocos, dupa placerea fiecaruia.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise