Mar copt - ''bratapfel''

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • miere
  • un pumn de nuca macinata
  • zahar vanilat
  • scortisoara
  • cuisoare

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade celsius.

Se scobesc merele de seminte cu ajutorul cutitului special.

Se amesteca nuca macinata cu mierea, scortisoara, zaharul vanilat si se impung merele in exterior cu cateva cuisoare.

Se umple marul cu acest amestec si se inveleste in folie de aluminiu.

Se coace 30 minute in cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise