Mar copt - ''bratapfel''

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • miere
  • un pumn de nuca macinata
  • zahar vanilat
  • scortisoara
  • cuisoare

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade celsius.

Se scobesc merele de seminte cu ajutorul cutitului special.

Se amesteca nuca macinata cu mierea, scortisoara, zaharul vanilat si se impung merele in exterior cu cateva cuisoare.

Se umple marul cu acest amestec si se inveleste in folie de aluminiu.

Se coace 30 minute in cuptor.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise