MARCHIZE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g.gem de capsuni,
  • 500g.frisca,
  • 300g.piscoturi de sampanie,
  • 3 linguri stafide,
  • 100g.ciocolata de menaj,
  • 100g.nuci macinate;

Mod de preparare

Pe un platou dreptunghiular se aranjeaza piscoturile unul langa altul, iar peste ele se intinde un strat gros de gem. Peste gem se presara nuca macinata, apoi stafide, bucatele de ciocolata si se acopera cu un strat de frisca. Se repeta operatia in aceeasi ordine, pana se termina toate ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de frisca, in care se infig bucatele de ciocolata. Se tine cateva ore la frigider inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise