Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cite un ou; se presara cu parmezan si se pun bucatele de unt pe fiecare felie.Vasul se introduce in cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute inainte de servire, ca sa se coaguleze ouale si sase rumeneasca putin deasupra. Cind se scot din cuptor se imparte smintina pe fiecare felie. Se servesc fierbinti ca intrare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise