Martisor Trifoi cu patru foi

Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rondele de castravete
  • 2 lingurite de branza pufoasa cu smantana
  • 2 felii de paine cu faina de secara
  • 1 felie de salam

Mod de preparare

Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri.

Feliile de paine se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde, apoi se ung cu cate o lingurita de branza.

Pe o felie, se asaza inimioarele din castravete in forma de trifoi si se realizeaza din castravetele ramas, o codita.

Pe cealalta felie de paine, se pune felia de salam, apoi peste ea, se pune felia cu trifoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise