Martisor Trifoi cu patru foi

Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rondele de castravete
  • 2 lingurite de branza pufoasa cu smantana
  • 2 felii de paine cu faina de secara
  • 1 felie de salam

Mod de preparare

Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri.

Feliile de paine se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde, apoi se ung cu cate o lingurita de branza.

Pe o felie, se asaza inimioarele din castravete in forma de trifoi si se realizeaza din castravetele ramas, o codita.

Pe cealalta felie de paine, se pune felia de salam, apoi peste ea, se pune felia cu trifoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise