Martisor Trifoi cu patru foi

Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rondele de castravete
  • 2 lingurite de branza pufoasa cu smantana
  • 2 felii de paine cu faina de secara
  • 1 felie de salam

Mod de preparare

Rondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri.

Feliile de paine se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde, apoi se ung cu cate o lingurita de branza.

Pe o felie, se asaza inimioarele din castravete in forma de trifoi si se realizeaza din castravetele ramas, o codita.

Pe cealalta felie de paine, se pune felia de salam, apoi peste ea, se pune felia cu trifoi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise