Mascata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet margarina
  • fructe
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se freaca bine zaharul cu ouale intregi si cacao se fierb pe aburi pana se ingroasa,se pune la racit apoi se adauga margarina, fructe ce doriti taiate bucatele si esenta de rom sau orice alte arome.Se pune compozitia intr-o tava de chec pe care o imbracati in folie de aluminiu(pentru a fi mai usor de scos) si se da la frigider cateva ore.Se scoate pe o tava si se poate orna cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise