Mascata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet margarina
  • fructe
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se freaca bine zaharul cu ouale intregi si cacao se fierb pe aburi pana se ingroasa,se pune la racit apoi se adauga margarina, fructe ce doriti taiate bucatele si esenta de rom sau orice alte arome.Se pune compozitia intr-o tava de chec pe care o imbracati in folie de aluminiu(pentru a fi mai usor de scos) si se da la frigider cateva ore.Se scoate pe o tava si se poate orna cu frisca.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise