Masline imbracate de post

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan de măsline verzi umplute cu gogoşari
  • 3 ceşti făină
  • 250 g margarină
  • sare

Mod de preparare

De seara se lasă măslinele la scurs într-o strecurătoare.

Din făină, margarină şi puţină sare, se face un aluat moale, care se împarte în biluţe de mărimea unei nuci.

Se întind biluţele şi pe ficare foaie rezultată se pune câte o măslină. Se înfăşoară şi se modelează în mâini mingiuţe care se aşează în tavă şi se coc în cuptor la foc potrivit până se rumenesc uşor (cam o jumătate de oră).

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise