Masline umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg masline
  • 100 g branza de vaci
  • o felie de unt
  • 1 lingura de ulei
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Maslinele se taie in doua si se scot samburii cu atentie.

Pasta:

Se paseaza branza cu untul, sarea,piperul , uleiul.

Se asaza pasta intr-un pos de panza, se umplu jumatatie de masline, se unesc, la capat se asaza o frunza de patrunjel (sa imite crenguta)

Se azaza maslinele pe un pat de salata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise