Medalion de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g piept de pui
  • 50g masline verzi umplute cu gogosari
  • 150g bacon
  • 200 g cascaval
  • 100g mozzarela
  • un ardei gras rosu
  • -condimente de gratar de pui de la Kotany
  • -ketchup picant sau dulce dupa preferinte
  • -frunze de salata pentru decor la servire pe platou

Mod de preparare

Se transeaza pieptul de puila portie

-se condimenteza

-se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul taiat fisi

-cind acestea sunt gata se aseaza pe un platou frunzele de salata peste acestea pieptul facut la gratar,o lingurita de ketchup peste pieptul de pui fisia de costita mozzarela taiata feli maslinele verzi si se rade cascaval si ardeiul gras taiat fisii subtiri.

-(sau mai exzista o varianta la cuptorin care)

-se pune pieptul asezat pe staniol apoi in ordiea urmatoare -ketchup mozzarela -becon-maslinele ardeiul gras taiat si o felie de cascaval deasupra,

-se da la cuptor 15 minute

-se serveste la platou asezonat cu frunze de salata ca decor si feli de rosi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise