Medalion de somn cu rosii cherry

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de somn
  • 200 g rosii cherry
  • un catel de usturoi
  • 2 fire de patrunjel
  • 4 fire de maghiran uscat
  • 30 g de pesmet
  • ulei de masline extravirgin
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalati rosiile si taiati-le in patru. Puneti-le intr-o oala si adaugati 3 linguri de ulei , sare si piper. Spalati patrunjelul si maruntiti-l , amestecindu-l cu usturoi pisat si presarati maghiranul. Aduagati rosiile in ulei de masline si amestecati. Asezonati bucatile de somn intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Condimentati cu sosul pregatit si presarat cu deasupra. Bagati la cuptor incalzit la 180 grade C si lasati-l sa se faca timp de 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise