"MELCI" CU SUNCA SI VERDEATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 foi aluat tip foitaj(proaspat sau congelat),
  • 75g.sunca,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 1/2 legatura ceapa verde,
  • 30g.cascaval ras,
  • 1 galbenus;

Mod de preparare

1.Sunca se toaca marunt;la fel si patrunjelul, iar ceapa se taie rondele.

2.Se amesteca verdeata cu ceapa, cascavalul ras,sunca si galbenusul .

3.Foile de aluat se ung cu unt ,se pun una peste alta ,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza .se taie in felii si se aseaza \"melcii\"rezultati intr-o tava clatita cu apa rece.Se coc in cuptor preincalzit, timp de 15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise