Melcisiori cu caise si alune de padure

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • gem de caise
  • alune de padure crude&decojite

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200

Din aluatul foietaj de taie fasii lungi de aprox. 2 cm grosime.Fiecare fasie se unge cu gem de caise apoi se aseaza din loc in loc cate o aluna intreaga.Fasiile pregatite astfel se ruleaza si se dau la copt 25-35 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise