Melcisori cu pesto

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga cu aluat frantuzesc
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 2 lingurite piure de rosii
  • 25g parmezan ras
  • 1 lingurita ulei de masline

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 220*C. Pe suprafata de lucru se intinde foaia de aluat frantuzesc.

Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu 2 lingurite de apa sa se obtina o pasta.

Se intinde pasta pe foaie ,se ruleaza ca un cirnat si se taie rondele care se pun in tava la distanta una de alta.

Se coc pentru 12 min si se servesc calzi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise