Melcisori cu varza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de macaroane(400-500g)tip melcisori sau care va plac mai mult
  • 1 varza potrivita
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Se taie varza fideluta(sau se da pe razatoare sau prin robot-cum va e mai la indemana) si se caleste in ulei. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, marar si ce va mai place. Intre timp se fierb macaroanele in apa cu sare cam 7-8 minute. Se strecoara si se trec sub jet de apa. Se amesteca cu varza calita.

Alaturi, daca nu mancati de post puteti pune si o bucata de carnat prajit sau puteti amesteca varza cu putina smantana si apoi cu macaroanele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise