MELCISORI PIZZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2pachete foietaj sau aluat de pizza
  • 2-3linguri kechup
  • 1-2ardei rosu gras sau capia
  • 1lingura busuioc si 1 lingura oregano
  • 250gr.cascaval ras sau telemea
  • 1-2oua pt uns deasupra
  • si 1lingura susan
  • 150gr sunca presata
  • bacon.

Mod de preparare

Se lasa la dezghetat foietajul se desface usor si se unge cu o lingura cu kechup dulce sau picant dupa preferinte,se presara ardei tocat marunt,sunca si baconul tocat,cas razalit,se presara busuioc si oregano apoi se ruleaza cu grija cat mai strans si se taie cu ,cutitul sau cu ata alba mai groasa,in cazul in care taiati cu,cutitul nu apasati foietajul se taie nu mai gros de un deget,se aseaza pe tava nu necesita sa ungeti tava,se poate tapeta cu hartie de copt,se aseaza melcisorii in tava lasand spatiu intre ei pentru ca vor creste se bate oul cu un tel sau furculita si se unge cu o pensula deasupra si pe margini si apoi presarati susan,se da tava la cuptor (cuptorul preincalzit)si se coace la foc potrivit pana ce cresc frumos si se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise