Mere umplute la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 200 g nuci
  • 100 g miere de albine

Mod de preparare

Scoateti cotorul de la mere, maruntiti miezul de nunca si puneti-l intr-o tigaie la foc sa se coaca putin. Adaugati mierea de albine in nuca si amestecati. Umpleti merele cu aceasta compozitie dupa care le puneti intr-o tava si dati la cuptor la 150-180°C timp de 30 minute, pana cand merele sunt coapte. Se lasa putin sa se raceasca dupa care se servesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise