Merlucius in crusta de malai

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un peste merlucius
  • zeama de lamaie
  • 2-3 linguri malai
  • o lingura faiana de grau
  • sare, piper, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele dezosat, spalat, se usuca in servet de hartie.

Il trecem printr-un dressing obtinut din zeama de lamaie, sare, piper, apoi prin amestecul de faina cu malai. Dam pestele pe foc in tigaia cu ulei incins, pentru1 minut pe fiecare parte.Scoatem pestele pe hartie absorbanta sa scapam de excesul de grasime. Servim cald cu mamaliguta si mujdei sau rece, cu paine.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise