Merlucius in crusta de malai

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un peste merlucius
  • zeama de lamaie
  • 2-3 linguri malai
  • o lingura faiana de grau
  • sare, piper, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele dezosat, spalat, se usuca in servet de hartie.

Il trecem printr-un dressing obtinut din zeama de lamaie, sare, piper, apoi prin amestecul de faina cu malai. Dam pestele pe foc in tigaia cu ulei incins, pentru1 minut pe fiecare parte.Scoatem pestele pe hartie absorbanta sa scapam de excesul de grasime. Servim cald cu mamaliguta si mujdei sau rece, cu paine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise