MIC DEJUN CONSISTENT

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • tari
  • 3 bucati cabanos
  • 3 felii kaiser
  • 3 felii sunca de pasare sau de porc
  • 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza
  • putem folosi cascaval
  • cas de oaie
  • telemea
  • ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Mod de preparare

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam la capete si il prajim la foc potrivit, dupa care il scoatem pe un servetel de hartie absorbant. Taiem feliile de kaizer si de sunca in 2.

Pe o farfurie, asezam totul dupa imaginatie cat mai atragator. Vara, servim cu ardei, gogosar sau rosii, iarna cu ceaparosie.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise