MIC DEJUN CONSISTENT

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • tari
  • 3 bucati cabanos
  • 3 felii kaiser
  • 3 felii sunca de pasare sau de porc
  • 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza
  • putem folosi cascaval
  • cas de oaie
  • telemea
  • ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Mod de preparare

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam la capete si il prajim la foc potrivit, dupa care il scoatem pe un servetel de hartie absorbant. Taiem feliile de kaizer si de sunca in 2.

Pe o farfurie, asezam totul dupa imaginatie cat mai atragator. Vara, servim cu ardei, gogosar sau rosii, iarna cu ceaparosie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise