mic dejun cu hrisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • hrisca
  • orez integral
  • stafide
  • nuci tocate marunt
  • banane
  • sirop de fructe

Mod de preparare

Hrisca si orezul se aleg , se slapa bine si se pun la fiert intr-un volum de apa de 6 ori mai mare decat volumul lor. Dupa ce au fiert bine se lasa la racit .Apoi se amesteca cu stafidele ,nucile si fructele taiate bucati mici. Se servesc cu sirop de fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise