miel cu sos de smantana(fricase)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa
  • faina
  • ulei
  • unt
  • mazare verde
  • oua
  • sare
  • smantana
  • lamaie

Mod de preparare

Bucatile de miel se introduc in apa rece cu sare, se fierb si se indeparteaza spuma.

Se adauga morcovii , telina,patrunjelul si ceapa, continuand fierberea cca 30 min. Supa obtinuta se stecoara.

In 100 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, sare si supa (1,5 l).

Se fierbe totul 15 min. Sosul obtinut se amesteca cu smantana, galbenusurile de ou si se fierbe 10-15 min , adaugand bucatile de carne si mazarea. Sucul de lamaie se adauga cu putin timp inainte de a terminarea fierberea.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise